OM OSS

Vi är ett familjeägt företag som brinner för Quality of life Services - alltså att leverera service för en ökad livskvalitet. Allt startade redan 1966 med en cykel och vår grundare Pierre Bellons vilja att leverera riktigt god mat via catering. 
Idag är Sodexo ett av världens största serviceföretag, men vi är fortfarande familjeägda och vi älskar fortfarande mat! Inte bara att äta den, utveckla den, se trender växa fram och inspireras av nya smaker och kombinationer utan även att, genom maten vi lagar, kunna stödja ett tillfrisknande inom sjukvården eller ge våra äldre en näringsrik och anpassad matupplevelse.
Vi utvecklar ständigt vårt sätt att laga och hantera mat på ett hållbart sätt genom att ställa krav på oss själva och våra leverantörer. Vår matfilosofi är ganska enkel; vårt arbete ska ge en bra magkänsla. inifrån och ut.
I första hand tillagas våra kylda matlådor och den mat som levereras till sjukhus och seniorboenden i våra moderna kök Stjärnköket (beläget i Arlandastad Sigtuna) samt vårt kök i Gävle. Här arbetar bland annat utbildade kostvetare, kostekonomer, dietister, kockar och livsmedelsagronomer, för att nämna några. Trots att vi lagar över 55 000 säsongsanpassade portioner i veckan är i stort sett all mat lagad från grunden med så lite tillsatser som möjligt, men med desto mer kärlek!
Vi levererar förstås en rad andra tjänster också för ökad livskvalitet, som till exempel fastighetstjänster, reception, vaktmästeri, transport, tvätt, städ, hotell och konferens med mera. Men det är inte dessa tjänster vi presenterar här. Vill du veta mer om våra övriga tjänster får du gärna kika in på vår hemsida www.se.sodexo.com.

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen