OM OSS

Sodexo är världsledande inom hållbara måltider och service för individer genom hela livet. Allt startade 1966 med en cykel och vår grundare Pierre Bellons vilja att leverera riktigt god mat via catering.

 

Företaget har verksamhet i 45 länder och 430 000 medarbetare som servar 80 miljoner människor varje dag. För Sodexo går hållbar tillväxt och socialt engagemang hand i hand. Syftet är att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

 

Vi utvecklar ständigt vårt sätt att laga och hantera mat på ett hållbart sätt genom att ställa krav på oss själva och våra leverantörer. Vår matfilosofi är ganska enkel; vårt arbete ska ge en bra magkänsla, inifrån och ut.

 

I första hand tillagas våra kylda matlådor och den mat som levereras till sjukhus och seniorboenden i våra moderna kök Stjärnköket (beläget i Arlandastad Sigtuna) samt vårt kök i Gävle. Här arbetar bland annat utbildade kostvetare, kostekonomer, dietister, kockar och livsmedelsargonomer, för att nämna några. Trots att vi lagar 55 000 säsongsanpassade portioner i veckan är i stort sett all mat lagad från grunden med så lite tillsatser som möjligt, men med desto mer kärlek!

 

Vi levererar förstås en rad andra tjänster för ökad livskvalitet, som exempel fastighetstjänster, reception, vaktmästeri, transport, tvätt, städ, hotell och konferens med mera. Vill du veta mer om våra övriga tjänster får du gärna läsa mer på vår hemsida, www.se.sodexo.com.

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen